Stránka je zabezpečena pomocí SSL

Půjčka 100000

 

Získání větší finanční částky není tak jednoduché jako u krátkodobé půjčky, ale rozhodně to není nic obtížného. Rychlá půjčka 100000 Kč je možná u bankovních institucí, nebankovních společností a nebo od soukromých investorů. Pro každého žadatele se hodí jiný výběr věřitele. V dnešním článku vám Creditka poradí jak si vybrat výhodný úvěr, který vás nepřipraví o střechu nad hlavou. Je velmi důležité na co chceme peníze použít a z jakého zdroje příjmu budeme závazek splácet.

Bankovní půjčka 100000 Kč

Půjčku v bance jsme uvedli jako první záměrně. Proč? Je to jednoduché, protože zde můžeme získat ty nejlepší podmínky na trhu. Hlavním ukazatelem je nízká úroková sazba a výše RPSN. Je mnoho lidí, co zapomíná na další důležité údaje. Také by vás měla zajímat výše měsíční splátky, která se pochopitelně odvíjí od doby splatnosti, kterou jste si zvolili. Další velkou výhodou je, když si můžete během splácení upravovat měsíční splátku bez jakéhokoli poplatku, či postihu. Standardní doba po kterou budeme peníze čerpat je 12 – 84 měsíců. Čím delší dobu zvolíte tím ve výsledku více zaplatíte. Férová úroková sazba se v bankách pohybuje od 4 % p.a. – 12 % p.a. Předtím než navštívíte banku si připravte občanský průkaz, pozor na to, aby byl stále platný. Dále druhý doklad totožnosti, mobilní telefon a výpis z bankovního účtu za poslední tři měsíce. V případě, že bankovní konto nemáte můžete použít výplatní pásky. Následně bude nutné doložit potvrzení o příjmu. Vaši žádost posoudí a do několika  dnů by vás měli kontaktovat. Velké procento žádostí je v bankách zamítnuto. Nejčastější důvody jsou: nízký příjem, který je nestabilní a negativní záznam/y v bankovních, či nebankovních registrech.

půjčka 100000

Nebankovní půjčka 100000 Kč

Až poté, co jste nepochodili v bance se obraťte na nebankovní společnosti. Možná budete překvapeni počtem firem, které vás osloví v případě, že projevíte nějaký zájem, ale berte to jako výhodu. Čím větší výběr tím lépe pro vás. Připravte se na to, že půjčka 100000 Kč mimo banku bude dražší. Jednoduše řečeno ve výsledku zaplatíte vyšší sumu než v bance. Je to pochopitelné, protože tyto společnosti nekladou na klienty tak velké nároky a dokonce vám mohou půjčit, i když se nacházíte v registrech. Dejte si pozor na velké sankce v případě, že nezaplatíte úvěr včas. Jednotliví poskytovatelé se mohou v podmínkách diametrálně lišit, proto buďte pozorní a opatrní.

Půjčka 100000 Kč od soukromých osob

Vyzkoušeli jste všechny nebankovní společnosti a půjčku jste stejně nesehnali? Jedno z posledních řešení může být půjčka 100000 Kč od soukromých osob. Může se to jevit jako velmi lákavé, ale opatrně. Většina těchto lidí vám sice půjčí i když jste v exekuci nebo insolvenci, ale poté jsou schopni z vás stáhnout kůži. Vždy si vyhledejte na tyto “investory” dostatečný počet recenzí z více míst a až poté se rozhodněte.

Půjčka 100000 Kč pro podnikatele

Půjčky pro podnikatele poskytují bankovní i nebankovní společnosti. V mnoha případech může tato služba nastartovat vaše podnikání a posunout vás poměrně rychle kupředu. Bohužel ne na každý styl podnikání se takovýto úvěr hodí. Vyzkoušejte online půjčku XXLCredit a získejte peníze na start vlastní živnosti

Autor článku

 
 
Autor článku: Pavel Štich

Pavel Štich

Finance jsou moje hobby. Moc rád sepisuji a zveřejňuji články z bankovního i nebankovního sektoru. Koncem roku 2018 jsem úspěšně složil odborné zkoušky pro poskytování a zprostředkování spotřebitelského úvěru jiného než na bydlení. Více zde

 

Máte zájem o půjčku?

 
 

INTERSTORE CAPITAL s.r.o. IČO: 05459745;

sídlem Praha 1, Staré Město, Rybná 716/24, PSČ 110 00, SZ: C 263986 vedená

u Městského soudu v Praze

© 2024 Creditka.cz

Facebook
 
YouTube
 
Google+
 
 
 
 
Tato stránka je zabezpečena pomocí SSL

Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. není zprostředkovatelem ani poskytovatelem půjčky, nýbrž pouze správcem reklamních kampaní a správcem této domény. Společnost INTERSTORE CAPITAL s.r.o. je vázaným zástupcem firmy VOLSOR s.r.o., IČO: 013 85 011; DIČ: CZ01385011 sídlem Praha 1, Staré Město, Na Příkopě 392/9, PSČ 110 00 zapsaná v obchodním rejstříku, vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka 201387 Tyto Internetové stránky jsou napojeny na automatizovaný systém Volsor na vyhledávání finančních služeb, a to konkrétně půjček, zápůjček, úvěrů nebo jiných obdobných finančních služeb (dále též jen Systém). Systém pouze zpracovává žádosti zájemců o finanční služby třetích osob – úvěrových společností. Systém samostatně neposkytuje žádné finanční služby, pouze spojuje zájemce o finanční služby s úvěrovými společnostmi.

 

Copyright © 2015 - 2024 Creditka.cz. *Informace uvedené na těchto stránkách jsou pouze orientační a nemusí být aktuální. Podmínky se liší podle vybrané úvěrové společnosti.